Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Δημοτική αρχή...φάντασμα.

Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν υφίσταται δημοτική αρχή και δημοτικό συμβούλιο στον Χολαργό. Δεν κάνω καν λόγο για τις δημοτικές επιχειρήσεις γιατί θα ακουστώ γραφικός! Το μοναδικό που βλέπω να γίνεται στον Χολαργό (και διορθώστε με αν κάνω λάθος) είναι να τοποθετούνται αγωγοί για τα όμβρια και μαζί με το καλό που γίνεται, να μένουν οι δρόμοι σε άθλια κατάσταση και να σπάμε αυτοκίνητα και μηχανές! Πώς γίνεται να χαλάνε και να φτιάχνουν ένα δρόμο δύο και τρεις φορές...τόσες πρέπει να γινει για να τα μασήσουν οι εργολάβοι?

Έχουμε δημοτικούς άρχοντες φαντάσματα που βγαίνουν μόνο τα βράδια? Αυτό που ακούω στην περιοχή μας είναι ότι ο Δήμαρχος είναι συνέχεια στα δικαστήρια...δεν ξέρω αν ισχύει και αν ο ανθρωπος φταίει ή όχι αλλά όπου υπάρχει καπνός, λέει ο λαός μας, υπάρχει και φωτιά!

Θυμάμαι παλιά στον Δήμο υπήρχαν εκδηλώσεις ενώ διάφορα πράγματα "έπαιζαν" στον Χολαργό. Μπορεί να μην είμαι πια μαθητής αλλά μπορώ να αντιληφθώ την "ηρεμία" που επικρατεί στα πέριξ. Για να δούμε τελικά αν θα διοργανωθεί κάποια δραστηριότητα ή εκδήλωση...έρχονται εκλογές το 2010 άλλωστε! Να δεις που σιγά σιγά θα αρχίσουν να βγαίνουν τα "φαντάσματα" μπας και μας θυμήσουν την υπαρξη τους με σκοπό να μας ζητήσουν ψήφο! Πόσο προβλέψιμοι μπορεί να είναι???