Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

"Δεν χρειαζόμαστε ποδηλατόδρομους"


Έπεσε στα χέρια, ή μαλλον το βρήκα στο φράχτη της πολυκατοικίας, το 2ο φύλλο του εντύπου "Νέες Σελίδες", ενός αναμφισβήτητα προεκλογικού εντύπου. Δεν είναι κακό οι υποψήφιοι του χωριού μας να προσπαθούν να κοινοποιήσουν τις απόψεις τους, αυτό άλλωστε θέλουμε και εμείς για να ξέρουμε ποιούς θα απορρίψουμε μιας εδώ και καιρό δεν επιλέγουμε, τοπικά και εθνικά, τον καλύτερο αλλά τον λιγότερο κακό.


Τέλος πάντων, το πρόβλημα μου δεν αφορά το έντυπο αλλά ένα άρθρο του κ. Μανώλη Χάλκου στο κάτω μέρος της σελίδας 6 όπου ανάμεσα σε άλλα γράφει: "...κανένας ποδηλατόδρομος δεν χρειάζεται, τουλάχιστον στο δικό μας Δήμο". Ενώ λοιπόν το άρθρο ξεκινάει ωραία και αναφέρει την αποτυχία του δήμου να φτιάξει ποδηλατοδρόμους κλείνει με το ότι στο χωριό μας δεν χρειάζεται τέτοιου είδους υποδομή μιας και ζούμε σε περιοχή με ήσυχους δρόμους γιατί είναι περιοχή ήπιας κυκλοφορίας. Ήθελα να ήξερα που ζει ο εν λόγω κύριος;!

Ελπίζω οι απόψεις του κ. Χάλκου να μην ταυτίζονται με κανενός υποψηφίου, ενώ θα ήταν σοφότερο να αναλογιστούν οι αρμόδιοι τί έφταιξε και δεν είχε επιτυχία το πείραμα των ποδηλατοδρόμων (εκτός από τη γαϊδουριά μερικών κατοίκων της περιοχής της οδού Νευροκοπίου και την έλλειψη αστυνόμευσης-τώρα με την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας θα παρκάρουν και μέσα στο δασάκι!). Ελπίζω επίσης ο εν λόγω κύριος να μην πηγαίνει για υποψήφιος και να παραμείνει δεινός ποδηλάτης όπως δηλώνει...μήπως κάνει down-hill?! 'Ε ρε γέλια που θα ρίξουμε με τις εκλογές που έρχονται!