Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Ο Δήμος Παπάγου...σολάρει...

Έχει ξεφύγει ο Δήμος Παπάγου...παρακάτω ακολουθεί ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του και αφορά σε προκήρυξη του εν λόγω Δήμου που "τρέχει" αυτές τις μέρες. Απολάυστε δημοκρατία...

"Τονίζεται ότι όσοι προσληφθούν στον Δήμο Παπάγου θα υπηρετήσουν σ΄ αυτόν και δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί οποιαδήποτε επιθυμία τους να μετατάγουν, στη συνέχεια, σε άλλο Δήμο. Επομένως, όσοι σκέπτονται να χρησιμοποιήσουν το Δήμο Παπάγου ως “γέφυρα” για να μεταταγούν σε άλλο Δήμο, καλό είναι να απόσχουν από την όλη διαδικασία"

Αν δηλαδή μπεις στο Δήμο Παπάγου, τέλος! Ο δήμος Παπάγου και η CIA! O λόγος που αναφέρω την παραπάνω ανακοίνωση είναι γιατί σε προηγούμενο post έλεγα ότι ο Δήμος Παπάγου είναι πρωτοπόρος και ενσωμάτωσε το Τεστ Δεξιοτήτων στα κριτήρια πρόσληψης. Να μας λείπουν τέτοια παραδείγματα!

Επίσης, για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δεν θεωρώ σωστό να καταλαμβάνει κάποιος μια θέση με εξ'αρχής διάθεση και πρόθεση να μεταπηδήσει, αν μπορεί, κάπου αλλού αλλά σύμφωνα με τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα ο καθένας έχει δικαίωμα αίτησης μετάταξης! Μπορεί να μην σου αρέσει η δουλειά σου, μπορεί να μην αντέχεις κάποιον προϊστάμενο σου, μπορεί να στραβοξύπνησες το πρωϊ, όποιος και να είναι ο λόγος, είναι δικαίωμα σου να αιτηθείς μετακίνηση-μετάταξη. Το αν θα γίνει δεκτή η αίτηση και με ποιά κριτήρια θα εγκριθεί/απορριφθεί είναι άλλη ιστορία αλλά να γίνονται τέτοιες δηλώσεις από τον Δήμο, μου θυμίζει πρωϊνή αναφορά λόχου! (...και από "λοχαγούς" έχει πολλούς εκεί!)