Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Δ.Ο.Υ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ...τα λόγια είναι περιττά!


Λόγω της δουλειάς μου βρίσκομαι συχνά σε εφορίες αλλά αυτό που συμβαίνει στη Δ.Ο.Υ. Χολαργού είναι εξωφρενικό! Βρέθηκα λοιπόν πρόσφατα στην εν λόγω εφορία και μέσα σε 45 λεπτά που παρέμεινα εκεί είδα πάνω από 5 αγανακτισμένους πολίτες να έχουν βγει από τα ρούχα τους! Βραβείο εξυπηρέτησης πολίτη (βλέπε παραπάνω) παίρνει σίγουρα το ισόγειο με τις κυριούλες εκεί να παίζουν ρώσικη ρουλέτα με τα νεύρα των ανθρώπων που βρίσκονται για κάποιο λόγο στη Δ.Ο.Υ. Χολαργού αλλά και ο 2ος! Είναι πάγια πολιτική της πλειοψηφίας των υπαλλήλων και προηχογραφημένη ατάκα "...δεν είμαι αρμόδια για... πρέπει να πάτε πρώτα...και μετά..." η οποία ακούγεται όσο η υπάλληλος (γυναίκες στην πλειοψηφία) μιλάει με την φίλη της στο τηλέφωνο, πάει να βάλει καφέ ή απλά κάνει ταβανοθεραπεία!!! Η πλειοψηφία λοιπόν στη Δ.Ο.Υ. Χολαργού είναι Ζ-Ω-Α!!! Το χειρότερο είναι να πέσεις στην ανάγκη τους, την "έκατσες"! Μιλάμε για ζώα που τα πληρώνουμε για να είναι υπάλληλοι του πλέον καλοπληρωμένου Υπουργείου και να μας κάνουν τα νεύρα κουρέλια και τη ζωή δυσκολότερη! ΖΩΑ!!!!

Ακολουθεί αναφορά που βρήκα στο διαδίκτυο για την Δ.Ο.Υ. - ΣΤΑΒΛΟ Χολαργού:

http://nasose.wordpress.com/2008/04/02/doy_holargos/

Παρακαλώ θα ήθελα να σχολιάσετε και να αναφέρετε, αν υπάρχουν, αντίστοιχα περιστατικά με τους "κοινωνικούς λειτουργούς , φιλότιμους και εργατικούς" υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. Χολαργού...

Υ.Γ. Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις υπαλλήλων στην εν λόγω Δ.Ο.Υ. οι οποίοι είναι αξιόλογοι και τους οποίους λυπάμαι γιατί έχουν να κάνουν τόσο με εξοργισμένους πολίτες αλλά και με "βουνίσιους" συνάδελφους...από τα χειρότερα που μπορούν να σου συμβούν!