Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ανοίγουμε δρόμο...?



Αυτή την εικόνα είδα απόψε σε ένα δρόμο του Χολαργού. Φαντάζομαι ότι κάτι αντίστοιχο συναντάται και σε άλλους δρόμους και όχι μόνο του Χολαργού. Ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων (αν υπάρχουν πια!) θεωρώ ότι το θέαμα είναι τουλάχιστον αστείο! "Ανοίγουμε δρόμο στην ελπίδα" πάνω στον κάδο των σκουπιδιών! Και δυστυχώς δεν είναι μόνο στους κάδους ανακύκλωσης!


Νομίζω ότι τα πολιτικά κόμματα έχουν χάσει το παιχνίδι με τους ψηφοφόρους και καταφεύγουν σε άστοχες πρακτικές διαφήμισης. Αποτυχημένες και χωρίς φαντασία οι διαφημίσεις από όλα τα κόμματα, αστεία flyers και μη εμπνευσμένες αφίσες κολλημένες όπου να΄ναι (και όταν λέμε "όπου να΄ναι εννοούμε "όπου να'ναι"!). Είναι γνωστή προσέγγιση του marketing ότι η δυσφήμιση (γιατί αυτό "επιτυγχάνεται" από την πλειονότητα των κομμάτων) αποτελεί πολύ καλή διαφήμιση αλλά οι πολιτικοί το ξεχυλώσανε!

Απλά δεν θέλω να ξέρω πόσα πήραν και ακόμα παίρνουν οι προεκλογικές ομάδες PR και διαφήμισης των κομμάτων! Κουράγιο σε όλους και κάντε ένα κόπο να πάτε την Κυριακή να ψηφίσετε για να αποτελεί πραγματική και πλειοψηφική επιλογή το όποιο ταλέντο μας κυβερνήσει από την ερχόμενη Δευτέρα!