Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Έτσι διοικείται ο Δήμος μας;;;


Αφού τοποθετήθηκα σχετικά με τη θεματολογία του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου είδα τα σχετικά videos στο post του myxolargos.gr και δεν το πίστευα! Είναι δυνατόν να είναι τόσο τσιφλίκι ο Δήμος μας; Είναι δυνατόν να δαπανάται ο χρόνος ενός δημοτικού συμβουλίου έτσι; ... μου αρέσει που εγώ ήλπιζα ότι θα ασχοληθούν με τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης! Πόσο γραφικός είμαι;! Το παραδέχομαι!


Δεν ξέρω τελικά αν υπάρχουν και ποιοί είναι αυτοί οι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι αξίζουν αλλά αν κάποιοι θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζει να βρίσκονται εκεί μέσα πρέπει να βρουν ένα τρόπο να βελτιώσουν αυτό το καφενείο! Και αν δεν μπορούν να το κάνουν εκεί μέσα, ας το επικοινωνήσουν στους δημότες για να καταλάβουμε όλοι μας ποιός και κυρίως πως κάνει κουμάντο στο χωριό μας. Οι δημότες θα κρίνουν και θα βελτιώσουν την κατάσταση στις επόμενες εκλογές. Αργά αλλά καλύτερα αργά παρά ποτέ.

Το myxolargos.gr  κάνει καλή δουλειά που ανεβάζει τα σχετικά videos αλλά για να ήμαστε δίκαιοι θα έπρεπε να βγαίνει όλο το δημοτικό συμβούλιο σε ένα ή δυο-τρία-πέντε-δέκα συνεχόμενα videos και όχι αποσπασματικά έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία υπόνοια περί επιλεκτικής καταγραφής και κάλυψης.

Στο παρακάτω video οι ατάκες μετά το 1:40 είναι αρκετές για να καταλάβουμε πώς διοικείται ο Δήμος μας! Απαράδεκτοι διάλογοι, επίπεδο καφενείου σε ώρα ντέρμπυ και ουσία καμία! Ρεζιλίκια!