Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ατύχημα στη Μέσογείων...


Περνούσα γύρω στις 16:00 από τη Μεσογείων στο ύψος του νοσοκομείου Σωτηρία και λίγο πρίν το φανάρι του νοσοκομείου είδα μια μηχανή πεσμένη στο οδόστρωμα στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή. Αρχικά δεν είδα ούτε ασθενοφόρο, ούτε αστυνομία στην περιοχή, ούτε κάποιον πεσμένο κάτω. Φτάνοντας στη διασταύρωση, στο ρεύμα προς Αθήνα είδα μια γυναίκα πεσμένη στην άσφαλτο, ακίνητη και γύρω της αίμα...και είμαι ακόμα σοκαρισμένος! Σταμάτησα στην άκρη γιατί δυσκολευόμουν να οδηγήσω τη μηχανή και έμαθα ότι ερχόταν μια μηχανή από Χολαργό πρός κέντρο ενώ η συγκεκριμένη γυναίκα πέρναγε τον δρόμο. Προφανώς η μηχανή την χτύπησε, και η γυναίκα πετάχτηκε μερικά μέτρα ενώ η μηχανή βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα 50 μέτρα μακριά. Ο αναβάτης δεν φάνηκε να είχε χτυπήσει αλλά η γυναίκα παρέμενε ακίνητη.
Ένα ασθενοφόρο που βρέθηκε να επιστρέφει από κάπου αλλού δεν έκανε τον κόπο να σταματήσει (!!!) ενώ ένα γιατρός, και μπράβο του, βγήκε τρέχοντας από το "Σωτηρία", και έτρεξε προς τη γυναίκα. Μετά από πολύ λίγο βγήκε ένα ασθενοφόρο από το Σωτηρία και πήραν την γυναίκα ενώ η αστυνομία έφτασε τελευταία.
Ένα μεγάλο μπράβο στον γιατρό και στο παιδί που μπήκε μέσα στη μέση του δρόμου για να ρυθμίσει, όσο μπορούσε, την κυκλοφορία ενώ θα πρέπει τουλάχιστον να ντρέπεται το πλήρωμα του πρώτου ασθενοφόρου που περίμενε στο φανάρι για να μπει μέσα στο "Σωτηρία" ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω υπήρχε μια γυναίκα αναίσθητη στο οδόστρωμα (και τελικά δεν πήγαν αυτοί στη σκηνή!) και οι ανεγκέφαλοι οδηγοί που λόγω του συμβάντος και του μπλοκαρίσματος του δρόμου αρχίσαν να κορνάρουν και να βρίζουν...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ!!!
Αν κάποιος μάθει για αυτή την γυναίκα, ας αναφέρει κάτι και παιδιά...προσοχή τώρα που είναι σχετικά άδειοι οι δρόμοι, και οι οδηγοί και οι πεζοί! Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει ποιός έφταιγε, αυτό που έχει σημασία είναι να είναι ή να γίνουν και οι δύο καλά, τίποτα άλλο!
Κρίμα...

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι αρχείου γιατί δεν μπορούσα ούτε ήθελα να τραβήξω αυτό το θέαμα.