Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ψηφίζω Χολαργό...γιατί μας έφαγε η "Δόξα και το Κάλλος" τόσα χρόνια!


Λίγες ημέρες έχουν μείνει πριν τις δημοτικές εκλογές και πραγματικά έχει χαθεί το μπαλί! Ούτε που θυμάμαι πόσες αναρτήσεις είχα κλείσει αναρωτώμενος για το πότε είναι οι επόμενες δημοτικές εκλογές. Βασική αιτία πίσω από αυτήν την ανησυχία μου ήταν στην πλειονότητα των περιπτώσεων τα κακώς κείμενα σχετικά με την παραμέληση του Χολαργού από την "Παπαγοκρατούμενη" δημοτική ηγεσία. Για αυτό λοιπόν καλώ όλους τους συγχωριανούς μου όταν θα πάνε να ψηφίσουν να αναλογιστούν όλες εκείνες τις περιπτώσεις (και είναι πολλές) που μπορούν να θυμηθούν τα τελευταία χρόνια όπου ο Χολαργός είχε εμφανώς παραμεληθεί για χάρη ζαρντινιερών, πεζοδρόμων, κάδων και ότι άλλη &^$&^$& χρειάστηκε να γίνει για να στηριχθεί η "Δόξα και το Κάλλος"!

Είναι εμφανής η προσπάθεια των Παπαγιωτών υποψηφίων δημάρχων να βγάλουν από πάνω τους, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές της Κυριακής, τη βούλα του Παπαγιώτη μπας και θολώσουν τα νερά και πείσουν και κανένα Χολαργιώτη να τους ψηφίσει. Μπορώ να πω ότι θα είχαν πετύχει τον σκοπό τους αν οι Χολαργιώτες δεν έβλεπαν γύρω τους το πόσο πολύ έχει παραμεληθεί το χωριό μας από τους τσιφλικάδες με το "κάλλος"!

Δεν πρόκειται να πάρω θέση υπέρ κάποιου εκ των Χολαργιωτών υποψηφίων αλλά σίγουρα παίρνω θέση εναντίον των Παπαγιωτών υποψηφίων. Δεν με ενδιαφέρει το πως θα φανεί, άλλωστε οι Παπαγιώτες υποψήφιοι είναι στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο ή αρκετά κοντά σε αυτό για να μπορούν να επηρεάσουν και δεν είδα καμία διάθεση να μετριάσουν την ανισομερή δημοτική διαχείριση των τελευταίων ετών. Μπορεί να είναι άξιοι αλλά είμαι Χολαργιώτης και με δεδομένη την εμπειρία της προηγούμενης πενταετίας δεν πρόκειται να συνεισφέρω στο να επαναληφθεί η ίδια τραγική κατάσταση. Και εννοείται ότι δεν πρέπει να ψαρώνουμε όταν κάποιοι υποψήφιοι Παπαγιώτες θυμούνται το Χολαργιώτικο παρελθόν του τύπου "πήγα 1η δημοτικού στον Χολαργό", "πάω τον σκύλο μου βόλτα στον Χολαργό" ή "πίνω καφέδες στα καφέ της Περικλέους" μπας και πάρουν κανένα Χολαργιώτικο ψηφαλάκι.