Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Απορίες σχετικά με τους υποψήφιους δημάρχους vol.1 - Αποστολόπουλος


Μετά την απογοήτευση της προηγούμενης Κυριακής και τα απαράδεκτα αποτελέσματα των Χολαργιωτών υποψηφίων είπα να ασχοληθώ με τους δύο Παπαγιώτες υποψηφίους που πέρασαν στη δεύτερη Κυριακή. Το κάνω μόνο και μόνο για να καταλήξω στη λιγότερο άσχημη επιλογή από τις δύο. Αυτό που σκοπέυω να κάνω είναι να εκφράσω τις απορίες μου σχετικά με τους υποψηφίους και τις παρατάξεις τους και ευελπιστώ όχι να μου απαντήσουν αλλά να αναρτήσουν σχετικές απαντήσεις στα μέσα που τους στηρίζουν μπας και καταλάβουν οι συγχωριανοί μας τί πραγματικά παίζει. Εννοείται ότι οι απορίες μου βασίζονται τόσο σε στοιχεία αναρτημένα στο διαδίκτυο αλλά και σε ότι ακούγεται στο χωριό μας (δεν ασπάζομαι τίποτα απλά το παραθέτω και ελπίζω κάπου, κάπως να δω μια σχετική απάντηση).

Έχουμε λοιπόν:

- Τί σχέση έχει ο κ. Αποστολόπουλος με τη Χρυσή Αυγή; Είναι πολλές οι αναφορές για σχέσεις τόσο του κ. Αποστολόπουλου όσο και των υποψηφίων του με βουλευτές και επίσημους υποστηρικτές του εν λόγω κόμματος. Απαντήσεις του τύπου "δεν είμαι ρατσιστής" κτλ δεν αποτελούν ευθεία απάντηση. 

- Ποιός ο πραγματικός λόγος της αλλαγής παράταξης (από Νικολάου σε Ξύδη) και ποιές είναι οι σχέσεις του με τον απερχόμενο δήμαρχο; Ακούγεται ότι  τελευταίος είναι πίσω από την συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

...και κάτι που δεν αφορά τις εκλογές καθεαυτές αλλά το πρόσωπο του κ. Αποστολόπυλου

- "Με σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά...": Κάπου διάβασα ότι δεν πήρε ποτέ πτυχίο. Αν ισχύει κάτι τέτοιο ο άνθρωπος δεν ψεύδεται αλλά παρουσιάζει ένα δεδομένο με τέτοιο τρόπο που υπονοείται κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Αυτά σε γενικές γραμμές ... αν προκύψει κάτι άλλο μέχρι την Κυριακή θα το "ρωτήσω" και αυτό.

Με τις υγείες μας!

Το Vol. 2 θα αφορά τον δεύτερο υποψήφιο κ.Τίγκα...coming soon.