Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Αφήστε με να απολαύσω την ταινία καλοκαιριάτικα!


Πας Αυγουστιάτικα να δεις μια ταινία στο θερινό του Χολαργού να ξεχάσεις ότι είσαι 15αύγουστο στην Αθήνα και πριν αρχίσει η ταινία ο δήμος φροντίζει να σε ξενερώσει (όπως άλλωστε έκανε και παλαιότερα!).


Πριν λοιπόν την ταινία και τα προσεχώς σκάει το διαφημιστικό video με τα του Δήμου και πόσο καλά και τέλεια οργανωμένα είναι όλα. Ποιόν κοροϊδεύουν ή μάλλον ποιόν προσπαθούν να δουλέψουν; Μου θυμίζει απελπισμένη προσπάθεια brainwash που βλέπεις σε ταινίες του '80! Τουλάχιστον ο νέος δημοτικός κοτσαμπάσης δεν βάζει μόνο τη φάτσα του αλλά από την άλλη ο προηγούμενος δεν έλεγε τόσες π@π@ριές!


Αν κάποιος δεν ήξερε τη φάση του χωριού μας, θα νόμιζε ότι είμαστε η Μέκκα του πολιτισμού, οι πρωτεργάτες της εφαρμογής της συνθήκης του Kyoto και παράλληλα ένα camp προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς του Rio 2016!

Χαλαρώστε, βγείτε από τον κόσμο της σοκοφρέτας και κάντε τίποτα γιατί έτσι όπως πάμε πολύ φοβάμαι ότι ο κόσμος θα χάσει την υπομονοή του και τα καρφιά του δημαρχείου που προορίζονται για τα περιστέρια (γίναμε Λονδίνο πανάθεμα μας!) θα γεμίσουν από ντομάτες (η λαϊκή είναι κοντά) και νεράντζια (υλικό υπάρχει παντού!).